Vernieuwing voelt goed

Mist u een mooi terras waar u van de zon kunt genieten of wilt u een andere schutting? Of een mooie overkapping met glazen schuifdeuren zodat u het hele jaar van uw tuin kunt genieten. Misschien bent u wel helemaal zat van het grasmaaien en wilt u sierbestrating of kunstgras in uw tuin. Met een tuinrenovatie is het allemaal mogelijk.

Wat kunt u verwachten 

John Schmitz Hoveniers komt bij u langs om de huidige tuin te bekijken en te bespreken welke veranderingen u wenst. Op basis hiervan maken wij een vrijblijvende offerte op maat die wij persoonlijk bij u komen uitleggen. Zo weet u precies waarvoor u betaalt. Als u akkoord gaat met de offerte dan stellen wij samen met u een plan op en maken wij een afspraak wanneer wij uw tuin gaan renoveren.

Stormschade

Ook als uw tuin stormschade heeft opgelopen, bomen en schuttingen zijn omgewaaid of takken afgeknapt dan kunt u bij John Schmitz Hoveniers terecht. Wij werken samen met Univé verzekeringen. U meldt de schade bij Univé en wij komen bij u langs om de schade te bekijken. Daarna maken wij een offerte voor het herstel van de schade en deze offerte sturen wij naar Univé. U hoeft verder niks te doen en wij komen uw tuin herstellen.


 
Tuinrenovatie John Schmitz Hoveniers Assen

img_divider